Magische Kaart DraaierUitleg over orakelkaart `Magische Kaart Draaier`


Wanneer de Magische Kaart Draaier kaart opkomt, dan komt deze met een missie. Een missie om je bewust te maken van de mensen die in je leven komen om een impact te maken op je persoonlijke groei. Wellicht dat je een zielsverwant ontmoet wiens aanwezigheid je uitnodigt om het beste van jezelf te kunnen zijn. Of iemand die je door moeilijke tijden helpt en je een plaats van veiligheid en succes geeft. Besteed je aandacht aan de personen die je pad kruisen en je doen laten denken over de weg die je neemt. Wees bewust en alert, je herkent ze aan het feit dat ze verandering meebrengen. Je complete perspectief over wie je bent en waarom je hier bent zal veranderen. De Magische Kaart Draaier zorgt er altijd voor dat je een betere versie van jezelf wordt.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels