KoboldenUitleg over orakelkaart `Kobolden`


Kobolden worden geboren wanneer je gewond raakt en wanneer er iets essentieels verloren raakt tijdens deze ervaring. Vanaf dat moment, terwijl je je volmaaktheid vergeet, blijven ze bij je in de schaduwen. Daar herinneren ze je eraan hoe het komt dat ze er zijn. Dit doen ze door je stem na te bootsen en je te doen laten geloven dat je onwaardig bent, een slachtoffer of ongeliefd. Ze houden je gegijzeld door je een laag zelfvertrouwen op te houden, door zelfstabotage en door je het gevoel te geven dat je niet hebt wat je nodig hebt. Wanneer een Kobold je een bezoek brengt, weet dan dat ze je eigen schaduwkant zijn, of die van iemand anders, en dat ze je proberen uit de tent te lokken op zoek naar een reactie. De verschijning van de Koboldenkaart is een kans voor groei. Maar ook een signaal dat je van jezelf moet houden. Geen mens is zonder gebreken. De boodschap van de Kobolden is dat je wrok en negatieve zelfpraat los moet laten. De vonk van het Goddelijke zit in je. Vraag om geheeld te worden en laat negativiteit los!

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels