DromenveldUitleg over orakelkaart `Dromenveld`


Dit is de perfecte tijd om het onaangebroken potentieel in je leven aan te gaan. Wees duidelijk met je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Concentreer je op het beste in je leven ongeacht de tijdelijke externe omstandigheden in de wereld om je heen. Je hebt een mand vol met krachtige zaden. Je talenten zijn van Goddelijke inspiratie en zullen leiden naar een grote oogst die gedeeld kan worden met anderen. Je oogst wat je zaait. Droom groot, droom mooi, onderneem actie en ervaar het uitzonderlijke.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels