DromenveldUitleg over orakelkaart `Dromenveld`


Dit is de perfecte tijd om het onaangebroken potentieel in je leven aan te gaan. Wees duidelijk met je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Concentreer je op het beste in je leven ongeacht de tijdelijke externe omstandigheden in de wereld om je heen. Je hebt een mand vol met krachtige zaden. Je talenten zijn van Goddelijke inspiratie en zullen leiden naar een grote oogst die gedeeld kan worden met anderen. Je oogst wat je zaait. Droom groot, droom mooi, onderneem actie en ervaar het uitzonderlijke.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels