BewegingUitleg over orakelkaart `Beweging`


Dit is de tijd van positieve momentum gezien je uit een tijd van beperking komt en nu in een fase van avontuur en ontdekking bent aangekomen. Je voelt je genoodzaakt om te reizen, je haar te veranderen of te verhuizen of van baan te veranderen. Kortom, je kunt niet meer blijven waar je nu bent. Je wilt vooruit. Wat je ook onderneemt, je zult zien dat je dromen vorm aan gaan nemen en dat deuren voor je open gaan. 'Beweging' is ook een staat van zijn. De mist trekt op en je weet nu welke acties je moet ondernemen. Dit is niet de tijd om bang te zijn. Laat los en ga voorwaarts.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels