BewegingUitleg over orakelkaart `Beweging`


Dit is de tijd van positieve momentum gezien je uit een tijd van beperking komt en nu in een fase van avontuur en ontdekking bent aangekomen. Je voelt je genoodzaakt om te reizen, je haar te veranderen of te verhuizen of van baan te veranderen. Kortom, je kunt niet meer blijven waar je nu bent. Je wilt vooruit. Wat je ook onderneemt, je zult zien dat je dromen vorm aan gaan nemen en dat deuren voor je open gaan. 'Beweging' is ook een staat van zijn. De mist trekt op en je weet nu welke acties je moet ondernemen. Dit is niet de tijd om bang te zijn. Laat los en ga voorwaarts.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels