AfzonderingUitleg over orakelkaart `Afzondering`


Wanneer je de 'Afzondering' kaart trekt dan is het nodig om te mediteren. Leeg je hoofd van overbodige gedachten en sta toe om stilte door je heen te laten gaan. Dit is niet de tijd om veel van jezelf te vragen. Dit is een tijd om je even terug te trekken. Neem een stap terug en haal je focus af van de problemen in je leven. Je zal verbaasd staan van hoe de dingen zichzelf oplossen wanneer je je energieniveau weer op peil brengt door een broodnodige time-out te nemen.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels