AfzonderingUitleg over orakelkaart `Afzondering`


Wanneer je de 'Afzondering' kaart trekt dan is het nodig om te mediteren. Leeg je hoofd van overbodige gedachten en sta toe om stilte door je heen te laten gaan. Dit is niet de tijd om veel van jezelf te vragen. Dit is een tijd om je even terug te trekken. Neem een stap terug en haal je focus af van de problemen in je leven. Je zal verbaasd staan van hoe de dingen zichzelf oplossen wanneer je je energieniveau weer op peil brengt door een broodnodige time-out te nemen.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels