Absoluut dieptepuntUitleg over orakelkaart `Absoluut dieptepunt`


Hoe lastig het ook mag zijn om te accepteren, het lijkt erop dat je een punt bereikt hebt waarbij je niet verder door kunt gaan op de manier zoals je dat nu doet. Wellicht ben je tegen de spreekwoordelijke lamp aangelopen, of heb je een sterk gevoel van verlies ervaren. De oude manier van handelen moet losgelaten worden om verder te kunnen gaan. Een nieuwe richting en een nieuwe strategie is wat nodig is. De enige manier om dit te doen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn, en geef toe dat je niet weet wat je nu verder moet doen. Als je vanuit deze oprechte toestand wacht dan zal vanzelf een magische trap verschijnen. Hoger terrein zal zichtbaar worden. De 'absoluut dieptepunt' kaart is een teken dat er een wonder staat te gebeuren, maar alleen als je volledig los kunt laten.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels