Absoluut dieptepuntUitleg over orakelkaart `Absoluut dieptepunt`


Hoe lastig het ook mag zijn om te accepteren, het lijkt erop dat je een punt bereikt hebt waarbij je niet verder door kunt gaan op de manier zoals je dat nu doet. Wellicht ben je tegen de spreekwoordelijke lamp aangelopen, of heb je een sterk gevoel van verlies ervaren. De oude manier van handelen moet losgelaten worden om verder te kunnen gaan. Een nieuwe richting en een nieuwe strategie is wat nodig is. De enige manier om dit te doen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn, en geef toe dat je niet weet wat je nu verder moet doen. Als je vanuit deze oprechte toestand wacht dan zal vanzelf een magische trap verschijnen. Hoger terrein zal zichtbaar worden. De 'absoluut dieptepunt' kaart is een teken dat er een wonder staat te gebeuren, maar alleen als je volledig los kunt laten.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels