Absoluut dieptepuntUitleg over orakelkaart `Absoluut dieptepunt`


Hoe lastig het ook mag zijn om te accepteren, het lijkt erop dat je een punt bereikt hebt waarbij je niet verder door kunt gaan op de manier zoals je dat nu doet. Wellicht ben je tegen de spreekwoordelijke lamp aangelopen, of heb je een sterk gevoel van verlies ervaren. De oude manier van handelen moet losgelaten worden om verder te kunnen gaan. Een nieuwe richting en een nieuwe strategie is wat nodig is. De enige manier om dit te doen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn, en geef toe dat je niet weet wat je nu verder moet doen. Als je vanuit deze oprechte toestand wacht dan zal vanzelf een magische trap verschijnen. Hoger terrein zal zichtbaar worden. De 'absoluut dieptepunt' kaart is een teken dat er een wonder staat te gebeuren, maar alleen als je volledig los kunt laten.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels