MediumUitleg over orakelkaart `Medium`


Wanneer we denken aan overleden familieleden of vrienden, komt dat omdat ze op dat moment bij ons zijn. Deze kaart kan een manier zijn van overleden geliefden om je te vertellen dat ze van je houden en nog heel dicht bij je zijn. Hoogstwaarschijnlijk heb je op dit moment behoefte aan hun liefde, hun steun en hun bemoediging. En hoewel je ze niet langer kunt zien, ze hebben je niet verlaten. De andere reden dat deze kaart misschien tevoorschijn komt, is omdat je de gave en het vermogen hebt om met degenen aan de andere kant te praten. Het is heel goed mogelijk dat je je niet bewust bent van deze gave. Spirit moedigt je aan om deze vaardigheid te gaan ontwikkelen. Aan de andere kant, je kunt je ook heel bewust zijn van je bekwaamheden als medium, maar je twijfelt over je vakkundigheid en het niveau van verbinding. De meesten die volgens hun intuïtie handelen voelen dat ze meer verbonden zouden kunnen zijn, duidelijker boodschappen kunnen overbrengen, of meer informatie kunnen ontvangen. Het is soms moeilijk om niet aan jezelf te twijfelen, maar Spirit zegt je nu dit niet te doen. Je hebt beslist een gave, en soms moeten we hier gewoon aan toegeven. Probeer jezelf niet met andere mediums te vergelijken. Laat jouw talent op zijn eigen unieke manier voor jou werken. Vertrouwen en accepteren zijn de snelste manieren om te zorgen dat jouw verbinding helemaal tot zijn recht komt. Hoe dan ook, degenen die aan de andere kant zijn proberen je nu te bereiken. Stel je open voor hun communicatie, op welke manier die ook mag komen. Iedereen hier op aarde is geboren met de gave om contact te maken met de overledenen. Twijfel niet aan jezelf. Twijfel niet aan de ander. Hoe opener je bent en accepteert wie je bent, des te sterker zal de communicatie zijn.

De betekenis van deze `Terugkeer van spirit orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels