WijsheidUitleg over orakelkaart `Wijsheid`


De beker der wijsheid wordt je aangeboden. Luister naar de toevalligheden, tekens en gelijktijdigheden om je heen; kijk uit naar berichten van je engelen en begeleiders. Verlichting groeit op mysterieuze wijze in je zonder dat je daar bewust van bent. Sta de aarde toe haar wijsheid in jou te vullen. Je ziel wilt dat je weet: Je wijsheid is niet alleen gekomen vanuit je gelukkige, zorgeloze momenten. Het komt ook van je fouten, dromen die niet verwezelijkd zijn en mogelijk 'verkeerde' beslissingen in het leven. Koester iedere ervaring, want het zijn ervaringen die bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van je wijsheid, medeleven en begrip. Weet ook dat er aangeboren wijsheid in je zit. Het is slechts een kwestie van bewust zijn en bij jezelf naar binnen reiken om het te kunnen aanspreken. Soms kun je zo gefocust zijn op de toekomst of wat er buiten je zit dat je vergeet dat er ook directe wijsheid voor je toegankelijk is.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels