Alles wat ik echt nodig heb is in mij!

De beker der wijsheid wordt je aangeboden. Luister naar de toevalligheden, tekens en gelijktijdigheden om je heen; kijk uit naar berichten van je engelen en begeleiders. Verlichting groeit op mysterieuze wijze in je zonder dat je daar bewust van bent. Sta de aarde toe haar wijsheid in jou te vullen.

Je ziel wilt dat je weet: Je wijsheid is niet alleen gekomen vanuit je gelukkige, zorgeloze momenten. Het komt ook van je fouten, dromen die niet verwezelijkd zijn en mogelijk 'verkeerde' beslissingen in het leven.

Koester iedere ervaring, want het zijn ervaringen die bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van je wijsheid, medeleven en begrip. Weet ook dat er aangeboren wijsheid in je zit. Het is slechts een kwestie van bewust zijn en bij jezelf naar binnen reiken om het te kunnen aanspreken. Soms kun je zo gefocust zijn op de toekomst of wat er buiten je zit dat je vergeet dat er ook directe wijsheid voor je toegankelijk is.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Avalon Ava MEDIUM AVALON AVA

paragnost-medium-helder horend-ruikend-zien-wetend-ruikend-raider waite tarot-engelenkaarten- dolfijnen reiki-kundhalini reiki-psygometrie reading

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1730 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jiss JISS

Ik ben er voor jou, wat je vraag ook is. Persoonlijke/spirituele ontwikkeling - Medium - Kaartlegging - (Kinder)coach. Lees meer.....

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1881 (€ 1.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'WIJSHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !