SuccesUitleg over orakelkaart `Succes`


Intern en extern succes komt jouw kant op! De poorten der overwinning wachten op je. Accepteer dat je al een winnaar bent en dat zelfs nog meer overwinningen deel zullen uitmaken van je leven. Je ziel wilt dat je weet: Succesvol zijn is een staat van zijn. Hoe meer je het voelt, hoe meer liefde, welvaart, roem en geluk je zult ervaren in je leven. Als een situatie je te veel wordt en je omver werpt, sta dan weer op en ontdek wat je hebt geleerd. Je bent geen mislukking wanneer je omver geworpen wordt, enkel wanneer je neergeslagen blijft. Dus blijf doorgaan en geloof in jezelf. Vier zelfs de kleinste overwinningen in je leven.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels