StilteUitleg over orakelkaart `Stilte`


Wees stil en neem de tijd om je te verplaatsen naar de stille plek in je. Zoek naar je interne krachtsbron. Je ziel wilt dat je weet: In stilte zal je je heilige getuige vinden. Het is de woonplek van de ziel. Je ziel houdt van de waarheid, en in stilte en vrede kun je jouw waarheid achterhalen. Als je pijn hebt, ga dan hier naartoe totdat je de oorzaak gevonden hebt en deze kan genezen. Kijk verder dan de drukte en het geklets van het leven en ga naar de aangename stilte. Geef je dan over aan deze stilte. Weersta de verleiding om je over te geven aan gevoelens van nood, overweldiging en urgentie. Jouw kracht is geboren uit stilte. Zoek afzondering en luister naar de stem van je Hogere Zelf en ontwaak je innerlijke wijsheid; deze plek geeft geboorte aan jouw innerlijke rust.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels