StilteUitleg over orakelkaart `Stilte`


Wees stil en neem de tijd om je te verplaatsen naar de stille plek in je. Zoek naar je interne krachtsbron. Je ziel wilt dat je weet: In stilte zal je je heilige getuige vinden. Het is de woonplek van de ziel. Je ziel houdt van de waarheid, en in stilte en vrede kun je jouw waarheid achterhalen. Als je pijn hebt, ga dan hier naartoe totdat je de oorzaak gevonden hebt en deze kan genezen. Kijk verder dan de drukte en het geklets van het leven en ga naar de aangename stilte. Geef je dan over aan deze stilte. Weersta de verleiding om je over te geven aan gevoelens van nood, overweldiging en urgentie. Jouw kracht is geboren uit stilte. Zoek afzondering en luister naar de stem van je Hogere Zelf en ontwaak je innerlijke wijsheid; deze plek geeft geboorte aan jouw innerlijke rust.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels