SpeelsheidUitleg over orakelkaart `Speelsheid`


Sta je innerlijke kind vandaag toe om te spelen. Vermaak jezelf en heb plezier! Omarm je onschuld. Je ziel wilt dat je weet: Speelsheid is noodzakelijk voor je gezondheid en welzijn. Het is net zo belangrijk als het eten dat je eet en de gedachten die je denkt. Als je verantwoordelijkheden en harde werken ervoor gezorgd hebben dat dit op een laag pitje staat dan is het nu tijd om eens wat plezier te hebben. Geef jezelf eens een pauze en voed je ziel door eens wat dwaas of geks te doen. Luister naar muziek en dans met jezelf. Trek rare gezichten, nodig vrienden uit voor een theefeestje of ga eens op pad met de auto naar onbekende bestemming. Gewoon omdat het leuk is!

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels