SpeelsheidUitleg over orakelkaart `Speelsheid`


Sta je innerlijke kind vandaag toe om te spelen. Vermaak jezelf en heb plezier! Omarm je onschuld. Je ziel wilt dat je weet: Speelsheid is noodzakelijk voor je gezondheid en welzijn. Het is net zo belangrijk als het eten dat je eet en de gedachten die je denkt. Als je verantwoordelijkheden en harde werken ervoor gezorgd hebben dat dit op een laag pitje staat dan is het nu tijd om eens wat plezier te hebben. Geef jezelf eens een pauze en voed je ziel door eens wat dwaas of geks te doen. Luister naar muziek en dans met jezelf. Trek rare gezichten, nodig vrienden uit voor een theefeestje of ga eens op pad met de auto naar onbekende bestemming. Gewoon omdat het leuk is!

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels