Ik ben intens mooi.

Je bent mooi van zowel de binnenkant als de buitenkant. Stralend en glorieus. Wat je leeftijd ook is, je liefelijkheid groeit. Creëer harmonie in je woonomgeving, ook op kleine maniertjes, zoals bijvoorbeeld een vaas met bloemen, een geurkaars, of schone ramen. Je innerlijke harmonie zal er ook beter door worden.

Je ziel wilt dat je weet: Hoe meer schoonheid je om je heen ziet in je omgeving, in jezelf en in je lichaam, des te meer het je leven zal vullen op allerlei manieren. Zeg nooit iets negatiefs over jezelf of je lichaam. Praat jezelf of anderen niet omlaag. Bevestig schoonheid en neem de tijd om je lichaam en je persoonlijke ruimtes te sieren. Neem eens een lekker bad, maak je nagels mooi, neem een massage of creëer een huisaltaar. Koester jezelf en je zult stralen!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHOONHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !