SchoonheidUitleg over orakelkaart `Schoonheid`


Je bent mooi van zowel de binnenkant als de buitenkant. Stralend en glorieus. Wat je leeftijd ook is, je liefelijkheid groeit. Creëer harmonie in je woonomgeving, ook op kleine maniertjes, zoals bijvoorbeeld een vaas met bloemen, een geurkaars, of schone ramen. Je innerlijke harmonie zal er ook beter door worden. Je ziel wilt dat je weet: Hoe meer schoonheid je om je heen ziet in je omgeving, in jezelf en in je lichaam, des te meer het je leven zal vullen op allerlei manieren. Zeg nooit iets negatiefs over jezelf of je lichaam. Praat jezelf of anderen niet omlaag. Bevestig schoonheid en neem de tijd om je lichaam en je persoonlijke ruimtes te sieren. Neem eens een lekker bad, maak je nagels mooi, neem een massage of creëer een huisaltaar. Koester jezelf en je zult stralen!

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels