Hartstochtelijk accepteer en hou ik van mezelf.

Volg je geluk! Ontdek hetgeen waar je van houdt om te doen, en dan net als een pijl die op zijn doel afgaat, laat niets en niemand je stoppen om je passie te vervullen. Uitbundige emoties komen naar je toe, wellicht in de vorm van romantiek.

Je ziel wilt dat je weet: Als je moeite hebt om te achterhalen waar je gepassioneerd over bent, ga dan terug naar je kindertijd en ga na wat je toen vreugde gaf. Als je hield van dansen, meld je dan aan voor dansklassen, of zet gewoon een muziekje op en begin lekker te swingen in de woonkamer. Als je van tekenen hield, pak dan je kleurpotloden en breng hun felle kleuren op papier. Als je hield van het observeren van insekten in je achtertuin, dan is het misschien leuk om je aan te melden voor een cursus natuurstudie.

Wanneer eenmaal duidelijk is waar je gepassioneerd over bent, doe er dan alles aan om je passie te achtervolgen. Wacht niet tot het te laat is. Veel mensen zeggen dat ze hun passie gaan achtervolgen wanneer ze met pensioen zijn of de extra tijd hebben, met als resultaat dat ze eigenlijk nooit hun absolute enthousisme ervaren. Doe het nu. Want wanneer niet nu, wanneer dan wel? Leef je leven vol passie.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterke intuitie, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.30 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'PASSIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !