PassieUitleg over orakelkaart `Passie`


Volg je geluk! Ontdek hetgeen waar je van houdt om te doen, en dan net als een pijl die op zijn doel afgaat, laat niets en niemand je stoppen om je passie te vervullen. Uitbundige emoties komen naar je toe, wellicht in de vorm van romantiek. Je ziel wilt dat je weet: Als je moeite hebt om te achterhalen waar je gepassioneerd over bent, ga dan terug naar je kindertijd en ga na wat je toen vreugde gaf. Als je hield van dansen, meld je dan aan voor dansklassen, of zet gewoon een muziekje op en begin lekker te swingen in de woonkamer. Als je van tekenen hield, pak dan je kleurpotloden en breng hun felle kleuren op papier. Als je hield van het observeren van insekten in je achtertuin, dan is het misschien leuk om je aan te melden voor een cursus natuurstudie. Wanneer eenmaal duidelijk is waar je gepassioneerd over bent, doe er dan alles aan om je passie te achtervolgen. Wacht niet tot het te laat is. Veel mensen zeggen dat ze hun passie gaan achtervolgen wanneer ze met pensioen zijn of de extra tijd hebben, met als resultaat dat ze eigenlijk nooit hun absolute enthousisme ervaren. Doe het nu. Want wanneer niet nu, wanneer dan wel? Leef je leven vol passie.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels