LiefelijkheidUitleg over orakelkaart `Liefelijkheid`


Wees liefelijk en begripvol naar jezelf. Engelen, begeleiders en spirituele beschermers waken over je en koesteren je. Eer de realiteit van anderen vanuit liefde. Je ziel wilt dat je weet: Er is een spirituele nobelheid die samengaat met ware liefelijkheid. Ook al ben je ervan overtuigd dat jouw mening absoluut waar is, soms is het wijs om je punt niet door te drukken. Laat het los, zo belangrijk is het niet. Het Universum kent de waarheid van de situatie, ook al weten anderen dat niet. Er zijn momenten van eerlijkheid, maar niet deze. Luister naar de waarheid van anderen zonder je eigen mening het te laten overschaduwen. Spreek vanuit liefde, vriendelijkheid en diplomatie. Wees vriendelijk naar jezelf en koester je pad.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels