Met liefde accepteer ik de oneindige liefde van het Universum!

Wees liefelijk en begripvol naar jezelf. Engelen, begeleiders en spirituele beschermers waken over je en koesteren je. Eer de realiteit van anderen vanuit liefde.

Je ziel wilt dat je weet: Er is een spirituele nobelheid die samengaat met ware liefelijkheid. Ook al ben je ervan overtuigd dat jouw mening absoluut waar is, soms is het wijs om je punt niet door te drukken. Laat het los, zo belangrijk is het niet. Het Universum kent de waarheid van de situatie, ook al weten anderen dat niet. Er zijn momenten van eerlijkheid, maar niet deze. Luister naar de waarheid van anderen zonder je eigen mening het te laten overschaduwen. Spreek vanuit liefde, vriendelijkheid en diplomatie. Wees vriendelijk naar jezelf en koester je pad.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LIEFELIJKHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !