LiefdeUitleg over orakelkaart `Liefde`


Open je hart om te ontvangen. Liefde komt naar je toe. Je wordt meer gekoesterd dan je ooit denkt te kunnen weten. Het is een dag voor vreugde: Je bent een heilig kanaal waar oneindig veel liefde doorheen stroomt. Je ziel wilt dat je weet: Er is niets dat je hoeft te doen om deze liefde te verdienen; wie je bent is genoeg. Laat het naar je toe stromen, want er wordt van je gehouden voor wie je bent. Al je levenservaring is deel van een spirituele groei naar de realisatie dat we allemaal bestaan uit liefde. God is liefde en jij ook. Wat romantische liefde betreft, alles is in heling (of is al geheeld). Je geliefden zijn bij je, dus sta open. Je engelen, begeleiders, beschermers en geestverwanten houden van je en koesteren je. Nu en voor altijd.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels