Ik ben geweldig! Ik ontvang en geef liefde nu en altijd!

Open je hart om te ontvangen. Liefde komt naar je toe. Je wordt meer gekoesterd dan je ooit denkt te kunnen weten. Het is een dag voor vreugde: Je bent een heilig kanaal waar oneindig veel liefde doorheen stroomt.

Je ziel wilt dat je weet: Er is niets dat je hoeft te doen om deze liefde te verdienen; wie je bent is genoeg. Laat het naar je toe stromen, want er wordt van je gehouden voor wie je bent. Al je levenservaring is deel van een spirituele groei naar de realisatie dat we allemaal bestaan uit liefde. God is liefde en jij ook. Wat romantische liefde betreft, alles is in heling (of is al geheeld). Je geliefden zijn bij je, dus sta open. Je engelen, begeleiders, beschermers en geestverwanten houden van je en koesteren je. Nu en voor altijd.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Yana YANA

Ervaren Energetisch Holistisch Coach Healer met Trance Mediamieke Paragnostische Gaven

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1640 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LIEFDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !