Ik ben geweldig! Ik ontvang en geef liefde nu en altijd!

Open je hart om te ontvangen. Liefde komt naar je toe. Je wordt meer gekoesterd dan je ooit denkt te kunnen weten. Het is een dag voor vreugde: Je bent een heilig kanaal waar oneindig veel liefde doorheen stroomt.

Je ziel wilt dat je weet: Er is niets dat je hoeft te doen om deze liefde te verdienen; wie je bent is genoeg. Laat het naar je toe stromen, want er wordt van je gehouden voor wie je bent. Al je levenservaring is deel van een spirituele groei naar de realisatie dat we allemaal bestaan uit liefde. God is liefde en jij ook. Wat romantische liefde betreft, alles is in heling (of is al geheeld). Je geliefden zijn bij je, dus sta open. Je engelen, begeleiders, beschermers en geestverwanten houden van je en koesteren je. Nu en voor altijd.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Helderwetend, ZelfLiefde coach, krachtige healings, Tweelingzielen en ZielsLiefde specialist

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LIEFDE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !