GenotUitleg over orakelkaart `Genot`


Klap je handen uit vreugde en laat je innerlijke kind los. Wees maf, spijbel van werk of neem een dag vrij. Dit is niet de tijd om je vast te klampen aan werk; dit is de tijd om dwazig en spontaan te zijn. Heb plezier! Je ziel wilt dat je weet: Je zielbeschermers zijn verheugd wanneer je vol kinderlijke verwondering, vreugde en uitbundigheid bent. Wanneer slechts één persoon waar genot ervaart, dan verspreidt dit zich als golven in een zee, uitreikend tot de verste stranden van menselijkheid. Jouw plezier verjongt je en het heeft een krachtig helend effect op anderen.

De betekenis van deze `Soul-coaching orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels