Ik moest wegUitleg over orakelkaart `Ik moest weg`


Leef mijn dood alsjeblieft niet in je hoofd verder. Van mijn perspectief gezien is het heel anders. Voor mij was het als een droom met een goed einde. Ja, het was een droevig moment om jou, andere dierbaren en ons leven samen te verlaten. Maar ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik werkelijk gelukkig ben hier! Mijn ziel is zo verrijkt met alles dat ik leer en ik ben nog steeds in staat je te helpen. Ik ben eindelijk vrij van al het aardse lijden. Hierdoor kan ik nog meer van je houden. Mijn levensplan stond vast, evenals mijn tijd en de manier van komen en gaan. Hetzelfde geldt voor jou of wie dan ook. Het is spannend om eindelijk al deze waarheden te leren en ze met je te delen. Weet dat het me spijt dat mijn overlijden je pijn gedaan heeft. Toch gebeurde alles zoals het moest gebeuren. Je had er niets aan kunnen veranderen. Er was geen andere manier.

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels