Hoewel je het nu niet begrijpt, alles gebeurt met een redenUitleg over orakelkaart `Hoewel je het nu niet begrijpt, alles gebeurt met een reden`


Er is een Goddelijke orde achter alles dat er gebeurt, inclusief de tijd van mijn overlijden. Ik realiseer me goed dat je niet klaar was om me te zien gaan. Op veel gebieden was ik er ook niet klaar voor. Ik heb spirituele begeleiding gekregen om het grote plaatje in te zien van mijn leven en mijn overlijden. Ik begrijp nu dat ik moest vertrekken op deze manier. Ik maakte onderdeel uit van mijn levenscontract, maar ook die van jou. Ik zie nu in dat alles in het universum werkt met wiskundige precisie. Er zijn geen toevalligheden. Op een gegeven moment wist mijn ziel dat ik moest vertrekken. Nog voordat jij dit wist. We hebben ons beiden voorbereid op deze overgang sinds het begin van onze relatie. Ik ben dankbaar voor alle mooie momenten die we samen hebben gehad. Maar ook voor de lessen die we hebben geleerd tijdens de moeilijke tijden. Het is allemaal op een Goddelijke manier perfect.

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels