Het is jouw schuld nietUitleg over orakelkaart `Het is jouw schuld niet`


Doe me alsjeblieft een grote gunst en stop met jezelf de schuld geven, dat je verantwoordelijk bent voor mijn overlijden of dat je op een andere manier verantwoordelijk bent. Dat is niet zo! Het is heel moeilijk om op aards niveau de spirituele elementen van het leven te begrijpen. Wat je ook denkt beter gedaan te kunnen hebben, ik zou altijd zijn heengegaan. Ik bevrijd je van welke verantwoordelijkheden je ook had voor mijn vertrek; laat alsjeblieft al je schuldgevoel los. Het zal ons allebei beter doen laten voelen. Het universum is perfect zoals hij is. De dingen waarvan wij denken dat ze toevalligheden zijn, zijn eigenlijk manieren van God om anoniem te blijven. Vertrouw me, blijf aardig naar jezelf en weet dat wat ik met je deel waar en echt is.

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels