De aarde is onze schoolUitleg over orakelkaart `De aarde is onze school`


Omdat we leven in een fysiek lichaam vergeten we vaak dat de aarde niet ons daadwerkelijke thuis is; de hemel lijkt heel erg veel op aarde, met mensen, dieren, planten, bomen enz. Het verschil is dat hier in de hemel geen competitie is om te voldoen aan fysieke noodzakelijkheden. Je hoeft namelijk niet te eten of belasting te betalen in de hemel! Je hebt verantwoordelijkheden, maar ze maken onderdeel uit van je levensdoel, dus ze zijn leuk. Om deze reden is iedereen ontspannen, vergevingsgezind, gelukkig en liefdevol in de hemel. We gaan naar de aarde om het leven te ervaren in een fysiek lichaam. Het is net alsof je naar school gaat. Wanneer je eenmaal een fysiek lichaam hebt, dan wordt het ego zichtbaar, want iedereen concurreert en worstelt om te voldoen aan hun fysieke verlangens. Maar als je boven deze energieën kunt staan, dan zul je leren om hemelse liefde te brengen naar de aarde. Het kan vele levens duren om dit simpele, maar toch ook weer niet simpele, concept machtig te zijn. Gelukkig ben ik hier om je te helpen wat bij wat echt belangrijk is voor je spirituele groei...liefde. Hoe te meer je jezelf en anderen kunt zien door hemelse liefdevolle ogen, des te meer je zult begrijpen dat iedereen zijn best doet. Je hebt medeleven voor jezelf en voor anderen en dat is wanneer je wanneer je je huiswerk volledig meester bent!

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 • Spiritueel consultent Svenja Svenja
  Kaartleggingen Orakels
  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Kaartleggingen Orakels
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.
 • Spiritueel consultent Wendy-Anna Wendy-Anna
  Kaartleggingen Orakels
  Liefdes Specialist: Tweelingzielen & LiefdesVerbindingen - Daten/Relaties - Nieuwetijdskids - HSP - Toekomst - Werk/Zakelijk - Overvloed - Inspirator


Orakelkaarten • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries

  Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries

  Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en zeer krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefde, ptss, werk, ouderverstoting & Akasha Kronieken


 • Jiss

  Jiss

  Kaartlegging- Luisterend oor- Persoonlijke/spirituele ontwikkeling - Medium - (Kinder)coach. Lees meer.....


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Kreeft en is 2 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Je Nee

Als je 'Je Nee' kaart trekt bestaat de kans dat jouw beeld van de functie 'Je Nee' onvolledig is. Met 'Je Nee' stel je een grens die je bij het niet Nee zeggen niet stelt.. het niet stellen van grenzen (in het algemeen) maakt ziek. Je hoeft niet bang te zijn om nee te zeggen want je stelt alleen een grens. Je zegt nee tegen wie jou niet respecteert.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels