De aarde is onze schoolUitleg over orakelkaart `De aarde is onze school`


Omdat we leven in een fysiek lichaam vergeten we vaak dat de aarde niet ons daadwerkelijke thuis is; de hemel lijkt heel erg veel op aarde, met mensen, dieren, planten, bomen enz. Het verschil is dat hier in de hemel geen competitie is om te voldoen aan fysieke noodzakelijkheden. Je hoeft namelijk niet te eten of belasting te betalen in de hemel! Je hebt verantwoordelijkheden, maar ze maken onderdeel uit van je levensdoel, dus ze zijn leuk. Om deze reden is iedereen ontspannen, vergevingsgezind, gelukkig en liefdevol in de hemel. We gaan naar de aarde om het leven te ervaren in een fysiek lichaam. Het is net alsof je naar school gaat. Wanneer je eenmaal een fysiek lichaam hebt, dan wordt het ego zichtbaar, want iedereen concurreert en worstelt om te voldoen aan hun fysieke verlangens. Maar als je boven deze energieën kunt staan, dan zul je leren om hemelse liefde te brengen naar de aarde. Het kan vele levens duren om dit simpele, maar toch ook weer niet simpele, concept machtig te zijn. Gelukkig ben ik hier om je te helpen wat bij wat echt belangrijk is voor je spirituele groei...liefde. Hoe te meer je jezelf en anderen kunt zien door hemelse liefdevolle ogen, des te meer je zult begrijpen dat iedereen zijn best doet. Je hebt medeleven voor jezelf en voor anderen en dat is wanneer je wanneer je je huiswerk volledig meester bent!

De betekenis van deze `Praten met de hemel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels