Engel PhoenixUitleg over orakelkaart `Engel Phoenix`


Iedere zonsondergang kondigt een glorieuze zonsopkomst aan. En iedere dag is een cadeau van het Universum, met een label waarop staat: Aan: Mijn geliefden "Open met enthousiasme en dansende vreugde. Eindeloze mogelijkheden voor vreugde bevinden zich hierin." Met liefde, Jouw Schepper De Engel Phoenix helpt je om je spirituele groei te vieren en nodigt je uit om vooruit te kijken naar al het moois dat je staat te wachten.

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels