Aartsengel BlandineUitleg over orakelkaart `Aartsengel Blandine`


De oude mystieken hebben ons geleerd dat een wijs persoon zich de onmacht van goud realiseert en daarom investeert in de waarde van liefde. Aartsengel Blandine moedigt ons aan om een simpelere levenswijze te hanteren en ons losmaakt van de illusie dat geluk gevonden kan worden in materiële dingen. Ga naar buiten voor een wandeling, maak nieuwe vriendschappen aan, begin een moestuin, zing een lied of kies er simpelweg voor om te zijn. Wees vrij!

De betekenis van deze `Mystic Angels Orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels