Je aangeboren gave om op te bouwen en te cre├źren geeft je een diep gevoel van voldoening.

De belangstelling die je hebt voor structuur en architectuur, heeft ertoe geleid dat je een oog ontwikkelde voor het bouwen van dingen. Je bent van nature een onderzoeker en je wilt de geheimen van mechaniek en bouwkunde begrijpen. Voor jou is een mooi gebouw een testament van de scheppende mogelijkheden van de mensheid.

Je houdt van nieuwe projecten waar je je tanden in kunt zetten, vooral wanneer je je plannen met creativiteit kunt laten samengaan. Zelfs wanneer je volstrekt niet betrokken bent bij de bouw, kun je ervan genieten om auto's te 'bouwen', computers, instrumenten, vliegtuigen of andere machinerie├â┬źn. Je bent ook goed in het opzetten van nieuwe zaken, en je hebt het voordeel dat je een gezond evenwicht hebt tussen leiderschapskwaliteiten en de kunst van het samenwerken met een team.

Je hebt deze kaart getrokken als aanmoediging om nieuwe manieren te ontdekken om iets op te bouwen. Je kunt bijvoorbeeld een succesvolle zaak opbouwen uit het niets. Of je innerlijke leiding zal je de weg wijzen om meer spieren te krijgen, omdat je meer fysieke inspanning gaat verrichten. Het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je iets opbouwt is de beloning van je ziel.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

Heldervoelend - Liefde, Bindingsangst, tweelingzielen, relatievragen, financieen, werk, familie

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1857 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium-paragnost, inspirator, specialist stimulans voor jouw Pure IK, helderwetend helderziend, eenzaamheid, liefde, contact met overledenen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OPBOUWEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !