Licht en liefdeUitleg over orakelkaart `Licht en liefde`


Je bent een kanaal van Gods pure licht en liefde. Je geeft deze helende energie door met je gebeden, je geeft er vorm aan en hebt positieve bedoelingen. Dat is je levensdoel! Hoewel het lijkt alsof er niet specifiek om wordt gevraagd, blijf ervan overtuigd dat je gebeden op een waardevolle en speciale manier hebben geholpen. Je bent een anker van Gods licht en liefde voor de aarde, waardoor de planeet veilig, stabiel en beschermd is. Ga door met dit goede werk, het is nodig en waardevol! beschermd is. Ga door met dit goede werk, het is nodig en waardevol! nodig en waardevol! Je kunt dit doel ook op andere manieren doorgeven. Je natuurlijke, spirituele gaven maken van jou een schitterend succesvol genezer. Of je nu leiding geeft aan energiewerk, counseling of aan welke vorm van psychologische of pedagogische therapie ook, denk er altijd aan om de goddelijk helende kracht door te geven. Je hoeft je eigen energie niet uit te putten, er is direct een oneindige voorraad aanwezig voor allen die zich openstellen voor het goddelijke. Deze kaart geeft ook aan dat je je huidige situatie kunt helen door licht en liefde toe te passen, ook voor iedereen die erbij is betrokken. Houd je vast aan positieve en liefdevolle gedachten en gevoelens, en zie hoe de zegeningen zich op een mooie, verrassende manier vermenigvuldigen.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels