Blijf doen wat je al doet, het werkt.

Voor het geval dat je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen. Alleen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven.

Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom. Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan.

Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen. Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermengelen: 'Geef me alsjeblieft duidelijk signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel'. Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt. Werk samen met je engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen, en volg dan de leiding op die zich voordoet.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

Heldervoelend - Liefde, Bindingsangst, tweelingzielen, relatievragen, financieen, werk, familie

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1857 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium-paragnost, inspirator, specialist stimulans voor jouw Pure IK, helderwetend helderziend, eenzaamheid, liefde, contact met overledenen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'JE BENT OP DE JUISTE WEG' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !