Je bent op de juiste wegUitleg over orakelkaart `Je bent op de juiste weg`


Voor het geval dat je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen. Alleen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven. Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom. Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan. Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen. Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermengelen: 'Geef me alsjeblieft duidelijk signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel'. Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt. Werk samen met je engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen, en volg dan de leiding op die zich voordoet.

De betekenis van deze `Levensdoel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels