Oorlogen en VeldslagenUitleg over orakelkaart `Oorlogen en Veldslagen`


Deze kaart laat je zien dat je in vorige levens hebt geleden onder een oorlog, of daarin werd gedood. Je onbewuste vertelt je of je een soldaat, een officier, of een burger was die een slachtoffer was tijdens een slag. Die tijd in je leven kan je tot een pacifist hebben gemaakt. Of je kunt heel bang zijn geworden voor conflicten en je kunt niet tegen gewelddadigheden van welk soort ook, of tegen luide stemmen. De angst voor conflicten weerhoudt je van het verdiepen van relaties, omdat je hiervoor je ware gevoelens echt met elkaar moet delen. Omgekeerd kan het vorige leven je hart ook met boosheid hebben gevuld en met wraakgevoelens. In dat geval heb je moeite om je kalmte in bedwang te houden. Dat kan er zelfs toe leiden dat je de neiging hebt om altijd pogingen te doen vrede te brengen. Als je die natuurlijke strijdlust hebt, is het belangrijk om die in vreedzame en opbouwende banen te leiden - door bijvoorbeeld actief te zijn in een beweging die staat voor positieve en sociale verandering, of door advocaat te worden die opkomt voor de underdog.

De betekenis van deze `Je vorige leven orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels