Deze kaart laat je zien dat je in vorige levens hebt geleden onder een oorlog, of daarin werd gedood. Je onbewuste vertelt je of je een soldaat, een officier, of een burger was die een slachtoffer was tijdens een slag. Die tijd in je leven kan je tot een pacifist hebben gemaakt. Of je kunt heel bang zijn geworden voor conflicten en je kunt niet tegen gewelddadigheden van welk soort ook, of tegen luide stemmen. De angst voor conflicten weerhoudt je van het verdiepen van relaties, omdat je hiervoor je ware gevoelens echt met elkaar moet delen.

Omgekeerd kan het vorige leven je hart ook met boosheid hebben gevuld en met wraakgevoelens. In dat geval heb je moeite om je kalmte in bedwang te houden. Dat kan er zelfs toe leiden dat je de neiging hebt om altijd pogingen te doen vrede te brengen. Als je die natuurlijke strijdlust hebt, is het belangrijk om die in vreedzame en opbouwende banen te leiden - door bijvoorbeeld actief te zijn in een beweging die staat voor positieve en sociale verandering, of door advocaat te worden die opkomt voor de underdog.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Natascha Vollebregt NATASCHA VOLLEBREGT

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Werken aan innerlijk kind en schaduw werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2000 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OORLOGEN EN VELDSLAGEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !