ReflectieUitleg over orakelkaart `Reflectie`


Wat je om je heen ziet is een weerspiegeling van wat je van binnen voelt. De chaos die je waarneemt of ervaart in de werkelijkheid om je heen is gewoon een weerspiegeling van je innerlijke chaos en onrust. Als er dingen niet goed gaan in de buitenwereld, wat gaat er bij jou van binnen dan niet goed? Deze kaart roept je op tot een grondig zelfonderzoek. Doe dit niet af met een vluchtige kijk naar de oppervlakte. Je moet zo diep mogelijk graven om de waarheid bloot te leggen. Dit vraagt tijd, geduld en toewijding. Schenk aandacht aan wat je denkt en voelt gedurende de dag. Maak, als je wil, aantekeningen van negatieve, niet opbouwende gevoelens en gedachten. Als je je hierin oefent, zal dat al helpen om het evenwicht in je leven te herstellen en te helen. Het is heel nuttig om een dagboek bij te houden over je gedachten en gevoelens, en waardoor deze gedachten en gevoelens opgeroepen worden. Dit kan zeer helpend zijn, op voorwaarde dat dit dagboek alleen voor jouw ogen is bestemd. Ook kun je natuurlijk advies vragen aan een professionele hulpverlener of iemand uit de gezondheidszorg, iemand met ervaring op dit gebied. Dit is een traject van bespiegeling, volg dat traject trouw en met discipline, en je zult niet meer om hoeven te kijken. En wat je ermee zult winnen is veel meer dan je je nu kunt voorstellen.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels