Heilige Moeder AardeUitleg over orakelkaart `Heilige Moeder Aarde`


We lopen door de eindeloze gangen van onze geest, tot we er op een dag de gang ontdekken, die naar ons hart leidt'. Wie je echt bent heeft niets te maken met je persoonlijkheid, of met wat je bereikt, met je successen of je mislukkingen. De 'jij' die je denkt dat je bent is een acteur, die een rol speelt die je ziel gekozen heeft. Je echte wezen is 'ziel', 'licht' zonder begin en einde. Je bent een eeuwige vonk van pure creativiteit, met onbegrensde mogelijkheden, die er naar hunkeren om tot expressie en vervulling te komen. Je potentieel is je bestemming, en die wacht op jouw oproep. Vertrouw je hart, en maak je liefde en je wijsheid beschikbaar voor alles en iedereen. Op die manier zal alles je doet of maakt een ware expressie van je ziel zijn. Door het vormgeven van jouw eigen waarheid, creëer je dingen van blijvende waarde. Wees eerlijk tegenover jezelf.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels