Gaia



Uitleg over orakelkaart `Gaia`


De Gaiakaart is de belangrijkste, de meest sterke kaart van allemaal. Het betekent dat je een diepe spirituele verbondenheid hebt met de Aarde, en een diep spiritueel begrip van het leven. Gaia, Moeder Aarde, dankt je voor de liefde en aandacht, die je haar schenkt, en voor de liefde die je hebt voor alles wat leeft. Ze spoort je aan je wijsheid en je kennis van de Aarde liefdevol en vriendelijk met anderen te delen. Misschien heb je of vind je gelijkgestemde zielen, met wie je je liefdevolle boodschap kunt delen of uitwisselen. Of misschien kies je er voor om praktische dingen te doen, die de Aarde helpen zich te herstellen en weer in balans te komen. Toch is dit niet een oproep om te gaan preken. Je bent een baken van licht, blijf dat maar gewoon. Deel je kennis en wijsheid alleen met diegenen, die het kunnen horen. En wees niet bang voor de veranderingen die plaats vinden op de Aarde, want alles ontwikkelt en ontvouwt zich zoals het moet. Alles wat de Aarde nodig heeft, is een beetje meer Liefde.

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels