Alles ontvouwt zich liefdevol door tijd en ruimte. Het leven verandert voortdurend, maar in wezen verandert er niets. Er is niets om bang voor te zijn, er is alleen liefde. Ik ben één met het Universum en met de sterren. Liefde is mijn gids.

Onze wereld schommelt in een kosmische oceaan van Liefde, omringd door een oneindig Universum, en geleid door een macht, die groter is dan onze menselijke geest kan weten of zich kan voorstellen. Op onze weg door de eeuwigheid veranderen we voortdurend, we zijn in voortdurende transformatie. Ja het klimaat verandert, en ja, de Aarde verandert. Dit is altijd al zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Worden we geleid door een wil die groter is dan de onze, of zijn wij de architecten van onze eigen toekomst? Dit kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar één ding is wel zeker: of we het nu leuk vinden of niet, onze planeet zal blijven veranderen. We zijn uit sterren geboren, en we zullen weer transformeren tot een ster. Ga zorgvuldig om met Moeder Aarde, wees behoedzaam en vriendelijk voor haar. Maar wees niet bang voor haar veranderende natuur, want net als wij, wordt ook zij getransformeerd tot een steeds groter licht. Deze kaart mag je naast Moeder Aarde ook op jezelf betrekken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Margo MARGO

** Alleen bereikbaar via chat ** Ervaren Medium-Paragnost Lenormand & Orakel kaartlegging

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1864 (€ 1.40 p/m via credits)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EVOLUTIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !