Eeuwige DansUitleg over orakelkaart `Eeuwige Dans`


De vrouw op deze kaart voelt zich volkomen een met de natuur. Ze is afgestemd op het ritme van de Aarde, haar veranderende seizoenen. Ze biedt geen weerstand aan de krachten van de natuur, maar ze beweegt bevallig met de wind mee. En toch, terwijl haar lichaam meedeint met de wind, wordt ze niet van haar pad gebracht, want haar voeten staan stevig geworteld in de Aarde. Ze blijft in evenwicht, waardig, volkomen in balans. Ze verschijnt vandaag in jou reading om je te helpen ontspannen, en het ritme van het leven te voelen. Het zal je zeer goed doen als je jezelf de ruimte geeft om flexibeler te zijn. Sta open voor nieuwe ideeën. Accepteer dat het heel natuurlijk is dat dingen veranderen. Biedt geen weerstand aan de natuurlijke stroom van het leven. Als de weg waarop je je bevindt alleen bergopwaarts lijkt te gaan, zoek dan een andere weg. Er zijn vele wegen die leiden tot waar jij naar toe wilt, dus ga op zoek naar de weg met de minste weerstand. Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn als jij het vaak maakt. Vaak is het gemakkelijker om dansend je weg te gaan dan duwend en trekkend. Probeer het maar!

De betekenis van deze `Gaia orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels