Zoek schoonheidUitleg over orakelkaart `Zoek schoonheid`


Nu is het tijd om eens over de liefde na te denken en op zoek te gaan naar schoonheid. Creëer herinneringen. Neem de tijd om te genieten van ervaringen, feestelijke momenten en bijzondere gebeurtenissen. De herinnering aan gelukkige momenten zullen je steunen. Kijk niet alleen naar de wereld om je heen, maar ook naar de wereld binnenin jezelf. Laat je gedachten eens gaan over de liefdevolle eigenschappen die je in jezelf waardeert. Bekijk eens hoe mooi je zelf bent. Kijk naar jezelf en naar de wereld om je heen vanuit een nieuw perspectief.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels