Zoek schoonheidUitleg over orakelkaart `Zoek schoonheid`


Nu is het tijd om eens over de liefde na te denken en op zoek te gaan naar schoonheid. Creëer herinneringen. Neem de tijd om te genieten van ervaringen, feestelijke momenten en bijzondere gebeurtenissen. De herinnering aan gelukkige momenten zullen je steunen. Kijk niet alleen naar de wereld om je heen, maar ook naar de wereld binnenin jezelf. Laat je gedachten eens gaan over de liefdevolle eigenschappen die je in jezelf waardeert. Bekijk eens hoe mooi je zelf bent. Kijk naar jezelf en naar de wereld om je heen vanuit een nieuw perspectief.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels