ZekerheidUitleg over orakelkaart `Zekerheid`


Blijf kalm en wees er zeker van dat je precies doet wat je moet doen. Misschien zie je kleine tekens dat de dingen, situaties en wensen precies op hun plaats beginnen te vallen. Je focus en vaardigheden zijn nog goed. Je voelt je gemotiveerd op het gebied van werk en hebt daardoor goede invallen voor je gebruikelijke werk. Nieuwe methodes om, te handelen met de dingen die je gebeuren. Er komen nieuwe vooruitzichten. Met als resultaat dat je meer harmonie en evenwicht in je leven krijgt. Vertrouw op jezelf. Je hebt alles wat je nodig hebt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels