ZekerheidUitleg over orakelkaart `Zekerheid`


Blijf kalm en wees er zeker van dat je precies doet wat je moet doen. Misschien zie je kleine tekens dat de dingen, situaties en wensen precies op hun plaats beginnen te vallen. Je focus en vaardigheden zijn nog goed. Je voelt je gemotiveerd op het gebied van werk en hebt daardoor goede invallen voor je gebruikelijke werk. Nieuwe methodes om, te handelen met de dingen die je gebeuren. Er komen nieuwe vooruitzichten. Met als resultaat dat je meer harmonie en evenwicht in je leven krijgt. Vertrouw op jezelf. Je hebt alles wat je nodig hebt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels