Toon je altijd op je bestUitleg over orakelkaart `Toon je altijd op je best`


Kijk eens naar jezelf — hoe voel je je op dit moment? Ben je de persoon die je graag wilt zijn? Denk eraan dat jij bepaalt hoe je je voelt. Jij kiest voortdurend wat je wilt voelen en op welke manier. Het is begrijpelijk — we zijn allemaal mensen en er zijn moment dat we ons niet honderd procent oké voelen. Je hebt deze kaart getrokken om je er aan te helpen herinneren om nu echt helemaal je gevoel te volgen. Neem niet met minder genoegen dan je verdient. Doe je uiterste best om meer te bereiken, meer lief te hebben en op je best te zijn.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels