Toon je altijd op je bestUitleg over orakelkaart `Toon je altijd op je best`


Kijk eens naar jezelf — hoe voel je je op dit moment? Ben je de persoon die je graag wilt zijn? Denk eraan dat jij bepaalt hoe je je voelt. Jij kiest voortdurend wat je wilt voelen en op welke manier. Het is begrijpelijk — we zijn allemaal mensen en er zijn moment dat we ons niet honderd procent oké voelen. Je hebt deze kaart getrokken om je er aan te helpen herinneren om nu echt helemaal je gevoel te volgen. Neem niet met minder genoegen dan je verdient. Doe je uiterste best om meer te bereiken, meer lief te hebben en op je best te zijn.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels