PauzeUitleg over orakelkaart `Pauze`


Ga er eens even rustig voor zitten om te zien wat er op dit moment echt aan de hand is. Je blijft alles onder controle houden en laat veel mooie zegeningen niet toe in je leven. Gun jezelf eens even de gelegenheid om in de zon te gaan zitten. Je verdient het om nieuwe vooruitzichten te ontvangen. Je ertegen verzetten kan onnodige blokkades creëren. Deze stoornis kan worden veroorzaakt door talloze energieën, inclusief je eigen houding, andere mensen, het weer enz. enz. Creëer de mogelijkheid om opnieuw orde op zaken te stellen en voel je niet genoodzaakt om te vechten tegen wat er gebeurt — het is verspilling van energie. Zoek even iets anders om te doen en wacht tot je meer inspiratie hebt om het werk af te maken dat je moest doen. De bereidheid om iets nieuws te proberen is alles wat je nodig hebt om iets heel moois te creëren.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels