PauzeUitleg over orakelkaart `Pauze`


Ga er eens even rustig voor zitten om te zien wat er op dit moment echt aan de hand is. Je blijft alles onder controle houden en laat veel mooie zegeningen niet toe in je leven. Gun jezelf eens even de gelegenheid om in de zon te gaan zitten. Je verdient het om nieuwe vooruitzichten te ontvangen. Je ertegen verzetten kan onnodige blokkades creëren. Deze stoornis kan worden veroorzaakt door talloze energieën, inclusief je eigen houding, andere mensen, het weer enz. enz. Creëer de mogelijkheid om opnieuw orde op zaken te stellen en voel je niet genoodzaakt om te vechten tegen wat er gebeurt — het is verspilling van energie. Zoek even iets anders om te doen en wacht tot je meer inspiratie hebt om het werk af te maken dat je moest doen. De bereidheid om iets nieuws te proberen is alles wat je nodig hebt om iets heel moois te creëren.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels