Open je hartUitleg over orakelkaart `Open je hart`


De waarheid van onze wereld, de natuur en omgeving is liefde. Deze eeuwige liefde stelt geen eisen, heeft geen verwachtingen en stelt ons geen grenzen of voorwaarden. Iedereen heeft een gelegenheid om op het diepste niveau liefde te ervaren als je maar bereid bent om je open te stellen. Liefde kan en zal in je hart stromen, maar alleen als jij het toelaat. Het zal alles wat je waarneemt veranderen, je koesteren en je vasthouden en je zelfs de kracht geven om moeilijkheden te verdragen. Neem een moment rust, open je hart en laat de liefde je vreugde brengen, rust, vernieuwde energie, passie en totaal geluk dat niet ophoudt.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels