Laat liefde je baken zijnUitleg over orakelkaart `Laat liefde je baken zijn`


Laat liefde je leiden. Wanneer je in een nieuwe situatie komt, zie dan dat liefde de weg bereidt. Als het een spannende situatie is, of iets op je werk, doe dan een visualisatieoefening door de ruimte te vullen met een mooie, heldere liefde voor iedereen die erbij betrokken is, inclusief. jezelf. Erken wat er aan de hand is en wees bereid om de manier waarop je de dingen benadert te veranderen. Wanneer de communicatie harmonieus is, zul je een beter vooruitzicht creëren op datgene waar je naar op zoek bent. Focus je op het licht in je. Verbeeld je dat je dit licht ook uitstraalt. Jouw innerlijk licht zorgt ervoor dat je de wereld met nieuw ogen bekijkt en iedere dag van je leven iets nieuws leert.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels