Laat liefde je baken zijn



Uitleg over orakelkaart `Laat liefde je baken zijn`


Laat liefde je leiden. Wanneer je in een nieuwe situatie komt, zie dan dat liefde de weg bereidt. Als het een spannende situatie is, of iets op je werk, doe dan een visualisatieoefening door de ruimte te vullen met een mooie, heldere liefde voor iedereen die erbij betrokken is, inclusief. jezelf. Erken wat er aan de hand is en wees bereid om de manier waarop je de dingen benadert te veranderen. Wanneer de communicatie harmonieus is, zul je een beter vooruitzicht creëren op datgene waar je naar op zoek bent. Focus je op het licht in je. Verbeeld je dat je dit licht ook uitstraalt. Jouw innerlijk licht zorgt ervoor dat je de wereld met nieuw ogen bekijkt en iedere dag van je leven iets nieuws leert.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


Orakelkaarten



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels