Laat liefde je leiden. Wanneer je in een nieuwe situatie komt, zie dan dat liefde de weg bereidt. Als het een spannende situatie is, of iets op je werk, doe dan een visualisatieoefening door de ruimte te vullen met een mooie, heldere liefde voor iedereen die erbij betrokken is, inclusief. jezelf. Erken wat er aan de hand is en wees bereid om de manier waarop je de dingen benadert te veranderen. Wanneer de communicatie harmonieus is, zul je een beter vooruitzicht creëren op datgene waar je naar op zoek bent. Focus je op het licht in je. Verbeeld je dat je dit licht ook uitstraalt. Jouw innerlijk licht zorgt ervoor dat je de wereld met nieuw ogen bekijkt en iedere dag van je leven iets nieuws leert.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

* Liefde & relatie * Spirituele ontwikkeling en ontwaken * Werken met de eigen energie * Tarot expert * Heldervoelend & helderwetend *

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1895 (€ 1.30 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mandalacoaching MANDALACOACHING

I work with professionals who want to be connected with themselves and be able to live out of their heart and the source of love and light.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1402 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LAAT LIEFDE JE BAKEN ZIJN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !