Houd je kinderlijke geestUitleg over orakelkaart `Houd je kinderlijke geest`


De natuur bevat alle aspecten van licht. Dit licht is hetzelfde schitterende licht dat eik kind uitstraalt als het nog wordt betoverd door de wereld om hem heen en de natuur. Ontdek de onschuld van het kinderlijk licht in je en verbind je er weer mee. Dit licht laat jouw innerlijke waarde zien en bevat de herinnering aan het volkomen vertrouwen, het onbevangen zijn ten aanzien van anderen en helemaal op jezelf vertrouwen. Het laat je de wereld door de ogen van een kind zien. Opgewonden zul je iedere dag nieuwe dingen leren. Hoeveel gelukkiger zou onze wereld niet zijn als iedereen weer in contact zou komen met zijn of haar zuiverste wezen!

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels