Houd je kinderlijke geestUitleg over orakelkaart `Houd je kinderlijke geest`


De natuur bevat alle aspecten van licht. Dit licht is hetzelfde schitterende licht dat eik kind uitstraalt als het nog wordt betoverd door de wereld om hem heen en de natuur. Ontdek de onschuld van het kinderlijk licht in je en verbind je er weer mee. Dit licht laat jouw innerlijke waarde zien en bevat de herinnering aan het volkomen vertrouwen, het onbevangen zijn ten aanzien van anderen en helemaal op jezelf vertrouwen. Het laat je de wereld door de ogen van een kind zien. Opgewonden zul je iedere dag nieuwe dingen leren. Hoeveel gelukkiger zou onze wereld niet zijn als iedereen weer in contact zou komen met zijn of haar zuiverste wezen!

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels