Neem de tijd om een collega, een familielid of vriend aan te moedigen. Wees een sterke schouder of bereidwillige vrijwilliger die een boodschap voor een ander wil doen. Zorg voor een ruimte waarin je veilig de zorgen en gevoelens van een ander kunt bespreken en wees een goede luisteraar. Spring bij door extra tijd aan iets te besteden. Sponsor het werk van een ander. Voel mee met het succes van een ander. Alles in de natuur toont ons voortdurend de waarde van het scheppen van een sterk netwerk. De bomen bieden een beschutting en steun aan veel verschillende bewoners. We zijn allemaal met elkaar verbonden en wanneer we elkaar steunen, wint iedereen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

* Liefde & relatie * Spirituele ontwikkeling en ontwaken * Werken met de eigen energie * Tarot expert * Heldervoelend & helderwetend *

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1895 (€ 1.30 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mandalacoaching MANDALACOACHING

I work with professionals who want to be connected with themselves and be able to live out of their heart and the source of love and light.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1402 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEEF STEUN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !