Geef steunUitleg over orakelkaart `Geef steun`


Neem de tijd om een collega, een familielid of vriend aan te moedigen. Wees een sterke schouder of bereidwillige vrijwilliger die een boodschap voor een ander wil doen. Zorg voor een ruimte waarin je veilig de zorgen en gevoelens van een ander kunt bespreken en wees een goede luisteraar. Spring bij door extra tijd aan iets te besteden. Sponsor het werk van een ander. Voel mee met het succes van een ander. Alles in de natuur toont ons voortdurend de waarde van het scheppen van een sterk netwerk. De bomen bieden een beschutting en steun aan veel verschillende bewoners. We zijn allemaal met elkaar verbonden en wanneer we elkaar steunen, wint iedereen.

De betekenis van deze `Fluisteringen van de natuur` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels