Penelope is de Inspiratie Fee. Als je betrokken bent in een creatieve onderneming, dan zou ze graag met je willen praten.

Soms kunnen we onze eigen creatieve ideeën iets te serieus nemen en verwachting van onszelf te hebben dat we perfect zijn. We moeten het perfecte gedicht schrijven, het perfecte verhaal schrijven, het perfecte schilderij maken, de perfecto foto maken, de perfecte maaltijd koken, de perfecte tuin maken, het perfecte beeldhouwwerk, de perfecte jurk ontwerpen, etc. Het probleem is echter dat wanneer we niet aan onze eigen verwachtingen voldoen, dat onze creatieve energie vast komt te lopen.

Als je deze neiging hebt dan is Penelope er om je aan te moedigen om niet alles al te serieus te nemen. Het is belangrijk om plezier te hebben met je creativiteit, welke vorm van creativiteit het ook mag zijn. Besteed aandacht aan je dromen, je dagdromen en wees actief op zoek naar visies en inspiraties. Probeer niet te hard en focus op de dingen die je inspireren. Bevrijd je voor even van de alledaagse wereld en geef jezelf de tijd om te genieten van je eigen dromen en fantasieën.

Begrijp dat er altijd begeleiding en inspiratie voor je beschikbaar is wanneer je begint aan een creatieve onderneming. Als je voor een moment een stapje terug kunt doen om je inspiratie door te laten breken naar je bewustzijn, dan zal je versteld staan van de resultaten.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Monique MEDIUM MONIQUE

Heldervoelend, helderwetend medium. No nonsens. Gespecialiseerd in zielsliefde, relaties, bewustzijn en transformatie. Acces The Bars®.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1297 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'PENELOPE DREAMWEAVER' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !