Penelope DreamweaverUitleg over orakelkaart `Penelope Dreamweaver`


Penelope is de Inspiratie Fee. Als je betrokken bent in een creatieve onderneming, dan zou ze graag met je willen praten. Soms kunnen we onze eigen creatieve ideeën iets te serieus nemen en verwachting van onszelf te hebben dat we perfect zijn. We moeten het perfecte gedicht schrijven, het perfecte verhaal schrijven, het perfecte schilderij maken, de perfecto foto maken, de perfecte maaltijd koken, de perfecte tuin maken, het perfecte beeldhouwwerk, de perfecte jurk ontwerpen, etc. Het probleem is echter dat wanneer we niet aan onze eigen verwachtingen voldoen, dat onze creatieve energie vast komt te lopen. Als je deze neiging hebt dan is Penelope er om je aan te moedigen om niet alles al te serieus te nemen. Het is belangrijk om plezier te hebben met je creativiteit, welke vorm van creativiteit het ook mag zijn. Besteed aandacht aan je dromen, je dagdromen en wees actief op zoek naar visies en inspiraties. Probeer niet te hard en focus op de dingen die je inspireren. Bevrijd je voor even van de alledaagse wereld en geef jezelf de tijd om te genieten van je eigen dromen en fantasieën. Begrijp dat er altijd begeleiding en inspiratie voor je beschikbaar is wanneer je begint aan een creatieve onderneming. Als je voor een moment een stapje terug kunt doen om je inspiratie door te laten breken naar je bewustzijn, dan zal je versteld staan van de resultaten.

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels