LosgunnaUitleg over orakelkaart `Losgunna`


Losgunna is de Kikker Koningin en ze staat helemaal voor diepe verkenning, zowel innerlijke als uiterlijke. Ze moedigt je aan tijd te nemen voor 'soul-searching' - Zelfreflecteren en mediteren, aandacht besteden aan je dromen en bewust worden van de dingen die er in je leven gebeuren. Neem eens de tijd om eens lekker in bad te gaan en laat je gedachte eens afdwalen. Je zou wel eens verborgen potentieel en talent in jezelf kunnen vinden. Net zoals dit voor de innerlijke kant geldt, geldt dit ook voor de buitenkant. Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen en ideeën van de buitenwereld. Ga naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, probeer nieuwe dingen, of pak eens een studie op in een onderwerp onbekend voor jou. Verken de wereld wijd en diep. Je zal een avontuurlijke ziel ontwikkelen en allerlei nieuwe wegen, mogelijkheden en kansen zullen voor je open gaan.

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels