Deze kaart staat voor aanzienlijke verandering en uitdaging. De mogelijkheid tot het aanbreken van een nieuwe wereld staat voor de deur, een nieuwe vorm van zijn.

Je hebt de komst van deze verandering waarschijnlijk al gevoeld naarmate deze groter groeide en de bijkomende uitdagingen gelabeld met pech of noodlottigheid. Maar dit was in feite een inwijzing, een test of een mogelijkheid om te zien of je daadwerkelijk de lessen geleerd hebt waarmee je bezig geweest bent, en of je klaar bent om verder te gaan. Wees gerust, deze inwijding werd je alleen gegeven omdat de Zanger van de Inwijding wist dat je de potentie in je had om te slagen.

De Zanger van de Inwijding wijdt een periode van succes in zodat je je krachten op een hoger en ethischer niveau kunt inzetten. Je wordt de kans gegeven om je potentieel te benutten en om een hoger niveau van verantwoordelijkheid aan te gaan. Voor jezelf en de wereld.

De poort staat nu voor je open, maar jij bent degene die erdoorheen zal moeten stappen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Yana YANA

Ervaren Energetisch Holistisch Coach Healer met Trance Mediamieke Paragnostische Gaven

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1640 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Niama NIAMA

Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1595 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE ZANGER VAN DE INWIJDING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !