De Zanger van de InwijdingUitleg over orakelkaart `De Zanger van de Inwijding`


Deze kaart staat voor aanzienlijke verandering en uitdaging. De mogelijkheid tot het aanbreken van een nieuwe wereld staat voor de deur, een nieuwe vorm van zijn. Je hebt de komst van deze verandering waarschijnlijk al gevoeld naarmate deze groter groeide en de bijkomende uitdagingen gelabeld met pech of noodlottigheid. Maar dit was in feite een inwijzing, een test of een mogelijkheid om te zien of je daadwerkelijk de lessen geleerd hebt waarmee je bezig geweest bent, en of je klaar bent om verder te gaan. Wees gerust, deze inwijding werd je alleen gegeven omdat de Zanger van de Inwijding wist dat je de potentie in je had om te slagen. De Zanger van de Inwijding wijdt een periode van succes in zodat je je krachten op een hoger en ethischer niveau kunt inzetten. Je wordt de kans gegeven om je potentieel te benutten en om een hoger niveau van verantwoordelijkheid aan te gaan. Voor jezelf en de wereld. De poort staat nu voor je open, maar jij bent degene die erdoorheen zal moeten stappen.

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels