De Vrouw van de OogstUitleg over orakelkaart `De Vrouw van de Oogst`


Deze kaart wordt vaak onterecht geassocieerd met verlies, spijt en verdriet omdat de Vrouw van de Oogst gaat over het loslaten van wat voorbij is en verder gaan naar de volgende fase in je leven. De andere kant van dit loslaten is dat onze last door alles dat we loslaten verlicht wordt. Ongelukkige relaties, oude traumas, taken of fases in ons leven die we graag voorbij zien gaan, geloofsovertuigingen...om maar wat te noemen. Dit zijn de dingen die ons pijn kunnen veroorzaken en ons belemmeren van persoonlijke groei. Dit is de tijd van bevrijding. En of het nou pijnlijk of plezierig is, je kunt er maar beter niet te veel weestand aan geven. Het gevaar komt van het niet accepteren van verlies, of het vasthouden aan oude dingen of overtuigingen waar je uitgegroeid bent. Huil als dat nodig is, of vier het indien passelijk, maar vertrouw het proces hoe dan ook. Aanvaard wat je voelt en bereid je dan voor om verder te gaan.

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels