De Eikmensen staan voor kracht en wijsheid door leeftijd.

Als je voor een keuze staat, of moet omgaan met een probleem, dan word je geadviseerd om diep in je hart te kijken en door de oppervlakte van de situatie te kijken.

Raadpleeg anderen met meer ervaring dan jij en leer van de wijsheid van de ouderen - zowel in echte lijve als in de vorm van boeken of het internet.

Ook is het raadzaam om wat tijd door te brengen in de natuur. Breng wat tijd door in de natuur met je rug tegen een oude boom en kijk maar wat voor gedachten en ideeën er door je heen gaan van de boom der wijsheid. En vergeet de boom niet te bedanken. Geef het wellicht een knuffel!

Maar het meest belangrijke is dat je actie neemt vanuit pure zekerheid en doelbewustheid. De Eikmensen vertellen je dat haast op dit moment je ergste vijand is.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Marije MARIJE

Nieuwetijds medium. Helderwetend- en voelend. Healing. Non dualiteit, Oneness. Kundalini awakening. Meditatie- en transformatie tools.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1849 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sujadi SUJADI

Paragnost, Energetische diagnose, Inzicht & Antwoord op Karmische Verbindingen, Relaties en Levenssituaties, Leraar Energie & Katalysator heler

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1446 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost. Krachtig en zuiver invoelend (zonder foto’s). Liefdescoach, relaties, HSP, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE EIKMENSEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !