Oké. Blijf rustig. Dit is een hele positieve kaart. Een hele positieve kaart. Een kaart die zeker niet betekent dat jij of een geliefde zal doodgaan.

Deze kaart staat voor grote verandering. Voor het loslaten van het oude om verder te kunnen naar het nieuwe. Iets in je leven heeft zijn natuurlijke einde bereikt en er is verandering op komst.

Deze verandering kan innerlijk zijn, buiten jezelf, of allebei. Je kunt er een sterke weerstand naar voelen, zelfs angst. Dit is omdat je vasthoudt aan aspecten in je leven waarvan je weet dat je ze ontgroeit bent. De angst om het onbekende aan te gaan houd je hier vast.

Weet dat iedere verandering in je leven positief zijn. Dus laat los aan het oude en verwelkom het nieuwe, met liefde en dankbaarheid.

De toekomst is beter dan je denkt, dus laat los wat losgelaten moet worden en stap overtuigend vooruit!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Monique MEDIUM MONIQUE

Helderwetend, heldervoelend Medium en Healer. Gespecialiseerd in relaties en tweelingzielen. Elke vraag verdient een eerlijk antwoord !

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1297 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Helderziend, wetend, voelend, horend .Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE DOOD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !