De DoodUitleg over orakelkaart `De Dood`


Oké. Blijf rustig. Dit is een hele positieve kaart. Een hele positieve kaart. Een kaart die zeker niet betekent dat jij of een geliefde zal doodgaan. Deze kaart staat voor grote verandering. Voor het loslaten van het oude om verder te kunnen naar het nieuwe. Iets in je leven heeft zijn natuurlijke einde bereikt en er is verandering op komst. Deze verandering kan innerlijk zijn, buiten jezelf, of allebei. Je kunt er een sterke weerstand naar voelen, zelfs angst. Dit is omdat je vasthoudt aan aspecten in je leven waarvan je weet dat je ze ontgroeit bent. De angst om het onbekende aan te gaan houd je hier vast. Weet dat iedere verandering in je leven positief zijn. Dus laat los aan het oude en verwelkom het nieuwe, met liefde en dankbaarheid. De toekomst is beter dan je denkt, dus laat los wat losgelaten moet worden en stap overtuigend vooruit!

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels