De Beschermer bij de PoortUitleg over orakelkaart `De Beschermer bij de Poort`


De Beschermer bij de Poort spreekt van nieuwe kansen en nieuwe beginnen. Het begin van iets nieuws in je leven. Deze poort leidt tot aanzienlijke verandering. De kans is groot dat je zowel aantrekking als angst hiervoor voelt. Door de poort heengaan kan een fysieke reis zijn, of misschien een mentale, emotionele of spirituele reis. Er staat iets belangrijks te gebeuren en er wordt je de kans gegeven om door deze metaforische poort te gaan naar onherroepelijke verandering. Er is geen weg terug. De poort leidt altijd naar avontuur, maar de keuze blijft altijd aan jou om erdoorheen te gaan of niet. Laat angst niet de reden zijn om je te weerhouden. Ga deze nieuwe fase van je leven aan met veel speelsheid en bewustzijn en vraag de Beschermer bij de Poort voor begeleiding en bescherming tijdens je reis.

De betekenis van deze `Feeënorakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels