Krachtige, liefdevolle en wijze spirituele leraren begeleiden je en waken over je.

Deze kaart geeft aan dat je een sterke binding hebt met één of meerdere herrezen meesters. Ze helpen je met de situatie waarover je aanvraag doet. Herrezen meesters zijn krachtige leraren en helers die ooit de aarde bewandelden. Velen zijn geassocieerd met geloof, zoals Jezus, Quan Yin, de heiligen, Mozes, Moeder Maria, Ganesh, enzovoort. Je hoeft geen gelovig persoon te zijn om beroep te doen op de aandacht van een herrezen meester. Het enige waar je aan moet voldoen is een oprecht en puur verlangen om te werken voor het algemene goed van de planeet en de mensheid.

De eerste herrezen meester of meesters die in je gedachte komt zijn degenen die je nu helpen. Deze meester of meesters houden van je en eren je. Ze weten van je talenten en spirituele gaven en ze helpen je deze aan te scherpen zodat ze gebruikt kunnen worden als heilige dienst.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HERREZEN MEESTERS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !