Herrezen MeestersUitleg over orakelkaart `Herrezen Meesters`


Deze kaart geeft aan dat je een sterke binding hebt met één of meerdere herrezen meesters. Ze helpen je met de situatie waarover je aanvraag doet. Herrezen meesters zijn krachtige leraren en helers die ooit de aarde bewandelden. Velen zijn geassocieerd met geloof, zoals Jezus, Quan Yin, de heiligen, Mozes, Moeder Maria, Ganesh, enzovoort. Je hoeft geen gelovig persoon te zijn om beroep te doen op de aandacht van een herrezen meester. Het enige waar je aan moet voldoen is een oprecht en puur verlangen om te werken voor het algemene goed van de planeet en de mensheid. De eerste herrezen meester of meesters die in je gedachte komt zijn degenen die je nu helpen. Deze meester of meesters houden van je en eren je. Ze weten van je talenten en spirituele gaven en ze helpen je deze aan te scherpen zodat ze gebruikt kunnen worden als heilige dienst.

De betekenis van deze `Engelentherapie orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels