Herrezen MeestersUitleg over orakelkaart `Herrezen Meesters`


Deze kaart geeft aan dat je een sterke binding hebt met één of meerdere herrezen meesters. Ze helpen je met de situatie waarover je aanvraag doet. Herrezen meesters zijn krachtige leraren en helers die ooit de aarde bewandelden. Velen zijn geassocieerd met geloof, zoals Jezus, Quan Yin, de heiligen, Mozes, Moeder Maria, Ganesh, enzovoort. Je hoeft geen gelovig persoon te zijn om beroep te doen op de aandacht van een herrezen meester. Het enige waar je aan moet voldoen is een oprecht en puur verlangen om te werken voor het algemene goed van de planeet en de mensheid. De eerste herrezen meester of meesters die in je gedachte komt zijn degenen die je nu helpen. Deze meester of meesters houden van je en eren je. Ze weten van je talenten en spirituele gaven en ze helpen je deze aan te scherpen zodat ze gebruikt kunnen worden als heilige dienst.

De betekenis van deze `Engelentherapie orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels