TwinkleUitleg over orakelkaart `Twinkle`


Misschien zijn de sterren allen 's nachts te zien, om de mensen eraan te herinneren dat zij nooit alleen gelaten worden, dat de lichtwezens altijd over hen waken, hen beschermen en slechts wachten op een blik, die hun hulp inroept. De mensen vergeten het licht van de sterren steeds meer, en steeds minder vaak heffen zij het hoofd naar de hemel. Met gebogen hoofd kijken zij naar de grond, om niet te struikelen over de wirwar van complicaties, die hun verstand zonder ophouden doet ontstaan. Geloof je niet, dat er een zweem van arrogantie kan liggen in de gedachte dat jij de enige bent die lijdt, zonder hulp? Terwijl toch de lichtwezens aan jouw kant staan en er slechts op wachten dat je hen roept. Maar je moet hen wel zelf om hulp vragen. Dat vragen is een gebaar van deemoed, waarmee je erkent dat je in het duister tast, en dat je ogen op je pad verblind zijn door de duisternis. En je weet dat je het doel van je reis nooit bereiken kunt zonder een klein lichtje dat je de weg wijst.

De betekenis van deze `Orakelkaarten van de Elfen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels