Grumble-BarryUitleg over orakelkaart `Grumble-Barry`


Misschien wordt het tijd, dat je je afvraagt, of je je verleden als excuus gebruikt om het op je nemen van verplichtingen en verantwoordelijkheid zo lang mogelijk voor je uit te schuiven. Je verleden is voorbij, maar jij koppelt je lot daaraan vast. Jij kunt beslissen of je de door jou gekozen weg, met andere woorden jouw leven hier en nu, volgen wilt. Doe dit niet af met het onder het kussen van de traagheid te stoppen, waarmee je alles naar morgen verschuift. Terwijl jij nog wacht, gaat het leven aan je voorbij. En de juiste gelegenheid, de bijzondere kans om buitengewone dingen tot stand te brengen, waarvan je zegt dat je daarop wacht, zou zich kunnen voordoen zonder dat je het merkt. Die gelegenheid ligt op de straat van het leven. En jij bent het die dat tegemoet moet gaan. Je bent niet op deze wereld gekomen om dingen achteraf te betreuren. Ga dus je leven verkennen, met enthousiasme, vreugde en met nieuwsgierigheid naar wat morgen komt. Dat zou tenslotte een wonderlijk avontuur kunnen zijn. Je levenslot is de grond waarom je hier bent. De grote 'gelegenheid' , die je ziel in deze tijd, in het leven dat je nu in handen houdt, ter beschikking staat. Ga stap voor stap verder, en de onzekerheden die in je hart opkomen, zullen geleidelijk aan niet meer in angst veranderen. Je zult merken dat de weg die je gaat de juiste is, omdat je in jezelf een bijzondere kracht voelt, die je overeind houdt. Er zal een nieuwe zekerheid in je hart ontstaan, en je zult merken dat je niet alleen bent. Voel je als uitvinder van de wonderbaarlijke ontdekkingen die je onderweg doet. En blijf niet lang staan bij de fouten, die je schreden onderbreken. Die zijn ook nodig. Tenslotte gaat het er om dat je leert. Geloof me, de weg die je moet gaan, is bij elke schrede vol licht en liefde. Weet een stukje van de weg, die naar je doel voert.

De betekenis van deze `Orakelkaarten van de Elfen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels