WedergeboorteUitleg over orakelkaart `Wedergeboorte`


Dit is het moment voor rust en een stille retraite. Het is een prachtige gelegenheid om je hart, je geest en je ziel te voeden. De Universele Moeder heeft je in haar schoot genomen in voorbereiding op een wedergeboorte. Je wordt geroepen om jezelf te ontdekken. Evalueer je leven, je relaties en je gevoel van eigenwaarde. Neem tijd om alleen met jezelf te zijn. Het kan zijn dat gedurende deze tijd van reflectie dingen die je niet langer van nut zijn eenvoudig wegvallen. Gedurende dit krachtige proces zullen er dingen veranderen. Dat is oké. Alles is precies zoals het moet zijn.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels