WedergeboorteUitleg over orakelkaart `Wedergeboorte`


Dit is het moment voor rust en een stille retraite. Het is een prachtige gelegenheid om je hart, je geest en je ziel te voeden. De Universele Moeder heeft je in haar schoot genomen in voorbereiding op een wedergeboorte. Je wordt geroepen om jezelf te ontdekken. Evalueer je leven, je relaties en je gevoel van eigenwaarde. Neem tijd om alleen met jezelf te zijn. Het kan zijn dat gedurende deze tijd van reflectie dingen die je niet langer van nut zijn eenvoudig wegvallen. Gedurende dit krachtige proces zullen er dingen veranderen. Dat is oké. Alles is precies zoals het moet zijn.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels